13 Eylül 2015 Pazar



















Kurban Bayramı Tebrik Sözleri

Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle.


* * * * *


Dostlukların pekiştiği, sevinçlerin çoğaldığı, hayallerin gerçek olduğu, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu sevgi dolu nice Kurban Bayramın.


* * * * *


Kurban bayramınızı en içten sevgilerle kutlar nice hayırlı bayramlara dilerim. Sevdiklerinizle birlikte mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle iyi bayramlar dilerim.


* * * * *


Bu mübarek bayramda kalplerinizde barış, gözlerinizde umut, etrafınızda sevgi olsun, Kurban Bayramınız Mübarek Olsun. Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah’a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur’a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile Bayramın Kutlu Olsun.



kurban bayramı resimli mesaj



Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Kurban Bayramını doya doya yaşayalım.


* * * * *


Kalbinize damla damla umut, yaşadığın günlere binlerce tatlı mutluluk dolup taşsın. Ailen hep yanında olsun, yüzün hiç solmasın. Daha nice günlere.



* * * * *


Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun.


* * * * *


Dualarınızı eksik etmeyin… Allahın rahmeti üzerine olsun. Sana gelen her iyilik Allahtandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekanın cennet yuvan huzurlu kalbin Allah ile dolu bayramınız mübarek olsun. 



resimli tatlı kurban mesaj



Güzel düşünceler nefeslere dolarsa, güzel dualar olur, dua ise Yüce ALLAH’a gider nur olur, gökyüzünde buluşan dualarımızın nurlanması ümidiyle Bayramınızı Kutlarım.


* * * * *


Tatlı Sözlerin, gülmelerin,  havada uçuştuğu, birlik ve beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum.


* * * * *


Gözün ete, miden şerbete, cebin paraya doysun değerli dostum bayramın kutlu olsun...


* * * * *


Hep birlikte, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun! 



* * * * *


Rabbim tüm inananlara nice mutlu, huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin. Kurban Bayramınız kutlu olsun!


* * * * *


Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice Kurban Bayramlarına



resimli kurban mesajı





















Bayramlar bolluk ve berekettir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.  Kurban Bayramınız mübarek olsun.


* * * * *


Kurban bayramınızı en içten sevgilerle kutlar nice hayırlı bayramlara dilerim. Sevdiklerinizle birlikte mutlu bir bayram geçirmeğiniz dileğiyle iyi bayramlar dilerim..



* * * * *



Bereketiyle gelen Kurban Bayramı sana ve sevdiklerine bol bol huzur, mutluluk ve dirlik getirsin. Tüm güzellikler evine dolsun. Güzel yarınların başlangıcı olan bugün, bütün dualarımızın kabul olmasını diler nefsimizin güçlenmesini, yüreğimizin bedenimize ilham vermesini temenni ederim.



* * * * *


En güzel başlangıçları müjdeleyen çiçekler  gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve huzur getirmesi dileğimle Kurban Bayramın kutlu olsun





kurban bayramı mesajları
Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Nice Kurban Bayramlarına...



* * * * *


Dostluğu, sevgiyi ve geleceği. Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz Kurban Bayramınızı tebrik eder, nice bayramlar dilerim.




* * * * *


Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.


* * * * *



Güzel düşünceler nefeslere dolarsa, güzel dualar olur, dua ise Yüce ALLAH’a gider nur olur, gökyüzünde buluşan dualarımızın nurlanması ümidiyle Bayramınızı Kutlarım.


* * * * *


Sema kapılarının açık olduğu bugünde heybenizde tohum tohum dua menekşeleri saçmanız temennisiyle hayırlı bayramlar. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, tum islam alemine barış ve huzur getirmesine Cenabi Allah’tan niyaz ederim.


* * * * *

bayram kutlama mesajı, en yeni bayram mesajları, en yeni kurban bayramı mesajları, kurban bayramı mesajı, kurban mesaj, mesajlar, resimli kurban mesajları, tatlı bayram mesajı, tatlı sözler, 


1 yorum: