9 Nisan 2016 Cumartesi


Allah’ım. Fayda vermeyen ilimden, doymayan nefisten, ilahi dergaha yükselmeyen amelden, kabul olmayan duadan sana sığınırım. Amin. Cumamız mübarek olsun.


* * * * *


Güneş kadar parlak, kalbiniz melekler kadar temiz, yolunuz okyanuslar kadar açık olsun güzel kalplerinizde güzellikler, sevgiler bol olsun. Her nefes alışınız sağlık, mutluluk sevgi huzur dolu olsun. Hayırlı nurlu Cumalar.


* * * * *


Bugün bayram olsun, hüzünler dönüşsün sevince. Rabbim yaralarımızı sarsın rauf adıyla, kalbimizdeki marazları gidersin şafi namıyla. Cumanız mübarek olsun!


* * * * *


Cumanız mübarek olsun! Gününüz maddi ve manevi anlamda aydınlık, gönlünüz hoş olsun. Sizi kedere, üzüntüye sevkedecek ne kadar olumsuzluklar varsa sizden her daim uzak olsun. Allah sonumuzu hayretsin. Kurtuluşa erenlerden eylesin. Amin.


* * * * *


Yaradan’ın ‘affına’ resulünün ‘sevgisine’ cennetin en güzel ‘köşesine’ mazhar olabilmeniz dileğiyle. Hayırlı cumalar.


* * * * *


Gününüz nurlu, nefesiniz huzur dolu, sağlıklı ve sıhhatli iman dolu, sabrınız bol şükrünüz daim olsun. Hayırlı nurlu Cumalar.


* * * * *


Mutluluk yakanıza yapışsın, huzur ayağınıza dolaşsın, sevinç ellerinize bulaşsın, güzellikler kirpiklerinizi ıslatsın İnşallah. Cumanız mübarek olsun.


* * * * *


Sen ki; suskun gönüllerde saklı kalanları bilirsin, ne arzu ediyorsak en hayırlısından ver bize Rabbim. Hayırlı Nurlu Cumalar.


* * * * *


Bu güzel cuma gecesinde, rahmetin gökyüzünden yağarken, sana açılan elleri ve çekilen salavat şerifleri boş çevirme Allah’ım. Hayırlı Cumalar dilerim.


* * * * *


Ey Allah’ım! Sen bize tuba ağacının gölgesinde, kevser havuzunun başında, peygamber efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) ile birlikte muhabbet etmeyi nasip eyle. Amin! Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Ne muhtacına muhtaç olayım, ne de muhtacının başına taç olayım. Muhtaç eyleme Ya Rab! Muhtaç olacaksam bir sana muhtaç olayım. Hayırlı nurlu Cumalar.


* * * * *


Rabbim nefsimize ‘CELALİYLE’, kalbimize ‘CEMALİYLE’, hayatımıza ‘HİKMETİYLE’, hatalarımıza ‘RAHMETİYLE’, mahşerde ‘MUHAMMEDİYLE’ yardım etsin inşaALLAH. Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Her yerde haddini bilen, gönül aynasını silen, mahşerde beraat edip yüzü gülen kullarından eyle bizleri. Amin. Cumamız mübarek olsun.


* * * * *


Ey Rabbim! Gözlerimden sevgiyle bakan ışıkları eksik etme, hayırları görmeyi ve her yaratılanı senden dolayı sevmeyi nasip et! Amin. Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Rasulullah(s.a.v): ‘Allah, birbirinin arkasından dua eden kullarıma kıyamam. ikisini de affederim, diye buyurur.’ der. Duanın en güzel anında dualarında anılmak dileğiyle. Cumanız mübarek olsun.


* * * * *


Allah’ım, Hazreti Muhammed ve Âline her vakit, her an ve her durumda, diğer tüm rahmet ettiğin kullarınki kadar, hatta Senden başkasının bilemeyeceği sayıda kat kat salat eyle! Hiç şüphesiz Sen dilediğini yapansın. Cuma’mız mübarek olsun.


* * * * *


Görmüyoruz Rabbim… Görme bilincimizi kaybettik. Her şey de seni gören Sahabelerin nazarında meğer ne körmüşüz… Görmek istiyoruz Allah’ım. Her yaprağın, bir diğer yaprağın ışığını kapatmamış oluşunu idrak edip seni zikretmek istiyoruz… Kainattaki sırları görebilmemiz için kalbimizi aç Allah’ım… Körüz Rabbim… Gözlerimizi Seninle Aç… Bu cuma günü Gözlerimizin açılması duası ile Nurlu Cumalar.


* * * * *


Allah’ım, Sen, benim Rabbimsin; Senden başka ilah yoktur. Beni Sen yarattın; ben, Senin kulunum ve gücüm yettiğince Sana olan ahdime ve vaadime bağlıyım. İşlediklerimin (kötülüklerin) şerrinden Sana sığınırım. Üzerimdeki nimetlerini itiraf eder; günahlarımı da ikrar ederim. Beni bağışla. Zira günahları bağışlayan ancak sensin. Cuma’mız Mübarek olsun Hayırlı nurlu cumalar…


* * * * *


Rabbim Cuma gecenizi mübarek eylesin. Hayırlı amel, hayırlı ilim ile son nefeste iman ile ölebilmeyi Ümmeti Muhammed’e nasip eylesin. Amin.


* * * * *


Ey Rabbim… Senin af ve mağfiretinin dairesi, bizi bela ve musibetlerden uzak tutacak kadar geniştir. Bize rahmetinle muamele buyur Ey Rabbim. Gazabından bizi emin kıl Rabbim. Cumanız mübarek ve kabul olur inşallah.


* * * * *


‘Cumartesi günleri Yahudilere, Pazar günleri Hıristiyanlara verildiği gibi, Cuma günü de, Müslümanlara verildi. Bugün; Müslümanlara hayır, bereket ve iyilik vardır.’ Cumamız Mübarek olsun inşaAllah.


* * * * *


Fakirdik.. Ve lakin haddi bilirdik, Secdede hamd ile vecde gelirdik. üç kuruş gördükçe, sanki delirdik; Kıldık.. her güzeli, çirkine tabii; Ne kadar da sabırlısın.. Ya Rabbi…Anlatmaya, dilde lisan yetmiyor, Utancından, durdu kalem gitmiyor, Ne yapsak da, bizde kusur bitmiyor; Olmuşuz.. bir kere isyana tabii; Kurtar bizi.. kurtar bizi.. Ya Rabbi… AMİN.. AMİN. AMİN… Cumanız hayırlı ve mübarek olsun .


* * * * *


ALLAH’ım, kalbimizi iman ve Kur’an nuruyla nurlandır. ALLAH’ım, Sana karşı fakrımızla bizi zengin kıl; Senden istiğna ile bizi fakir düşürme. Biz kendi havl ve kuvvetimizden teberrî edip Senin havl ve kuvvetine iltica ettik. Sen de bizi, Sana tevekkül edenlerden eyle. Bizi nefsimize terk etme. Bizi hıfzınla koru. Bize ve erkek, kadın bütün mü’minlere rahmet et. Kıymetli Kardeşlerim Cumamız Mubarek olsun inşallah… http:///guzel-mesajlar/cuma-mesajlari.html


* * * * *


Ya Rabbi! Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: Allah birdir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah’ın Resulüdür demeyi nasip et. Cumanız mübarek olsun inşAllah.


* * * * *


‘Bir Müslüman, Cuma günü gusül abdesti alıp, Cuma namazına giderse, bir haftalık günahları inş af olur ve her adımı için sevap verilir. Allah(c.c) Cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah .


* * * * *


Ey inananlar! Cuma günü namaz için çağrıldığınız zaman, Allah’ı anmaya koşun, alışverişi bırakın. Eğer bilirseniz, bu sizin için daha hayırlıdır. Allah cumanızı kabul ve mübarek eylesin..


* * * * *



* * * * *


Ey Rabbim… İhsan buyurduğun nimetlerini geri almandan, azabının ansızın gelip çatmasından, gazabına sebep olacak şeylerden Sana sığınırız. Bizlere yol göster Ey Rabbim… Cumanız mübarek ve kabul olur inşallah…


* * * * *


Rahmet rüzgarıyla savrulup Cennet Bahçesin de durmak, Ehli dünyadan geçip Mevla’yı bulmak, Gönüller sultanı ile beraber olmak dileğiyle Allah(c.c) cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah .


* * * * *


Adem aleyhisselam, Cuma günü yaratıldı. Cuma günü Cennetten çıkarıldı. Cennettekiler Allah’u Teala’yı Cuma günleri göreceklerdir. Cumamız Mubarek dualarınız kabul olsun.


* * * * *


Mal senin. Mülk senin. Buyuran sensin, hükmünü apaçık duyuran sensin, Yaratan.. yaşatan.. doyuran sensin, Yine de kulların, şeytana tabî; Ne kadar da sabırlısın.. Ya Rabbî…Anlatmaya, dilde lisan yetmiyor, Utancından, durdu kalem gitmiyor, Ne yapsak da, bizde kusur bitmiyor; Olmuşuz.. bir kere isyana tabî; Kurtar bizi.. kurtar bizi.. Ya Rabbi… AMİN.. AMİN. AMİN… Cumanız hayırlı ve mübarek olsun .


* * * * *


Herşeyi uydurduk, haşa kitaba, Haram ve helali, koyduk bir kaba; çorbamıza bile, karıştı riba, Sana ve Resûl’e, açmışız harbi, Ne kadar da sabırlısın.. Ya Rabbî…Anlatmaya, dilde lisan yetmiyor, Utancından, durdu kalem gitmiyor, Ne yapsak da, bizde kusur bitmiyor; Olmuşuz.. bir kere isyana tabî; Kurtar bizi.. kurtar bizi.. Ya Rabbi… AMİN.. AMİN. AMİN… Cumanız hayırlı ve mübarek olsun.


* * * * *


İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim. Allah(c.c) cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah.


* * * * *


Gelecekler faydalı, sağlığımız sıhhatli, dünya ve ahiretimiz saadetli ve de istikametimiz Allah’a olsun. Birbirimizi sevelim ve sayalım, birbirimize çokça duada bulunalım Rabbim tüm Müminlerin yar ve yardımcısı olsun… hiç unutmayalım ki: “iman insanı insan eder; belki de insanı sultan eder…”


* * * * *


Dünyayı boğarken, zulmün tekeli, Teraziyi tutan, eller lekeli. çatıları basmış, cehalet seli; Olmuşuz.. bir kere isyana tabî; Kurtar bizi.. kurtar bizi.. Ya Rabbi… kara vicdana tabî; Ne kadar da sabırlısın.. Ya Rabbî… .Anlatmaya, dilde lisan yetmiyor, Utancından, durdu kalem gitmiyor, Ne yapsak da, bizde kusur bitmiyor; Olmuşuz.. bir kere isyana tabî; Kurtar bizi.. kurtar bizi.. Ya Rabbi… AMİN.. AMİN. AMİN… Cumanız hayırlı ve mübarek olsun .


* * * * *


Allah’u Teala Cuma gününü Müslümanlara mahsus kılmıştır. Cuma namazı vaktinde alış-veriş günahtır. Cumamız Mübarek olsun inşaAllah.


* * * * *


Delik deşik olmuş, ahlak yasası, Sülüklerle dolmuş, devran kasası. Mahşermiş… mîzanmış… kimin tasası; Artık.. rüşvet bile, rüşvete tabî; Ne kadar da sabırlısın.. Ya Rabbî…Anlatmaya, dilde lisan yetmiyor, Utancından, durdu kalem gitmiyor, Ne yapsak da, bizde kusur bitmiyor; Olmuşuz.. bir kere isyana tabî; Kurtar bizi.. kurtar bizi.. Ya Rabbi… AMİN.. AMİN. AMİN… Cumanız hayırlı ve mübarek olsun .


* * * * *


Ey Rabbim… Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin. Cumanız mübarek ve kabul olur inşallah…


* * * * *


Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafa’dır sözüm, ihlas-i serif ile yıkadım yüzüm. Ayetel kürsü için sen kabul eyle sözüm. Allah.c.c cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah.


* * * * *


Cumanız mübarek dualarınız kabul , yaşantınız Allah yolunda ve hayırlar ile dolu olsun inşallah.. Cumanız mübarek olsun inşAllah.


* * * * *


Her derde bir deva bulunur ancak ahlaksızlık illetini iyi edecek bir deva yoktur. HAYlRLl CUMALAR


* * * * *


Denizler kokuşmuş, dağlar yanmada, Bacalar, göklere zehir sunmada, Dünya can çekişir; son savunmada; Nîmete namertçe, açmışız harbi, ne kadar da sabırlısın.. Ya Rabbî…Anlatmaya, dilde lisan yetmiyor, Utancından, durdu kalem gitmiyor, Ne yapsak da, bizde kusur bitmiyor; Olmuşuz.. bir kere isyana tabî; Kurtar bizi.. kurtar bizi.. Ya Rabbi… AMİN.. AMİN. AMİN… Cumanız hayırlı ve mübarek olsun .


* * * * *


Cuma günü vefat eden müminlere şehit sevabı verilir ve kabir azabından korunur.’ Cumamız Mübarek olsun inşaAllah.


* * * * *


Rabbim rızasından ayırmasın, iki dünyada da hayırlarla sonuç verecek ameller işlememizi nasip etsin. Allah.c.c cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah .


* * * * *


‘Cuma günü, iyiliklerin hazinesidir ve güzel şeylerin membaıdır.’ Allah cumanızı kabul ve mübarek eylesin..


* * * * *


‘Günlerin en kıymetlisi cuma dır. Cuma günü Bayram günlerinden ve Aşura gününden daha kıymetlidir. Cuma dünyada ve Cennette müminlerin bayramıdır.’ Cumamız Mubarek olsun inşaAllah.


* * * * *


Ceza ve mükafat, Kur’an’da çok net, Kimsede ne korku.. ne de bir gayret. Sanki.. bize değil, cehennem cennet; Olmuşuz.. fal, büyü, cinlere tabî; Ne kadar da sabırlısın.. Ya Rabbî…Anlatmaya, dilde lisan yetmiyor, Utancından, durdu kalem gitmiyor, Ne yapsak da, bizde kusur bitmiyor; Olmuşuz.. bir kere isyana tabî; Kurtar bizi.. kurtar bizi.. Ya Rabbi… AMİN.. AMİN. AMİN… Cumanız hayırlı ve mübarek olsun.


* * * * *


Cumamız mübarek dualarımız ve tövbelerimiz kabul olsun. Selamların en güzeli sizlerin üzerine olsun . Allah cumanızı kabul ve mübarek eylesin..


* * * * *


Ey Rabbim… Sen’den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz. Cumanız mübarek ve kabul olur inşallah…


* * * * *




Ey Rabbim… Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Ey Rabbim… Cumanız mübarek ve kabul olur inşallah…


* * * * *


Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nisfina, mühürledim üstüne. Allah.c.c cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah.


* * * * *


Kimi zamanlar vardır en muhabbetli en uhuvvetli ve en güzel, en içten müminin bayramıdır böyle zamanlar. en güzel günün cuma bayramın olsun. Duayla.


* * * * *


Kur’an’a cür’et var, göz göre göre, Ayaklar altında, örf, adet, töre, ‘İslam’ türetmişiz, herkese göre; Olmuşuz… para, pul, putlara tabî; Ne kadar da sabırlısın Ya Rabbî…Anlatmaya, dilde lisan yetmiyor, Utancından, durdu kalem gitmiyor, Ne yapsak da, bizde kusur bitmiyor; Olmuşuz.. bir kere isyana tabî; Kurtar bizi.. kurtar bizi.. Ya Rabbi… AMİN.. AMİN. AMİN… Cumanız hayırlı ve mübarek olsun.


* * * * *


de ki: “sığınırım yükselen şafağın rabbine, o’nun yarattıklarının şerrinden, ve bastıran zifiri karanlığın şerrinden, karanlık işlere düşkün tüm insanların şerrinden ve kıskançlık duyduğunda kıskancın şerrinden.”


* * * * *


Ya Rabbi! Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle, dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir. Cumanız mübarek olsun inşAllah.


* * * * *


Sahabelerden biri Rasulullaha: Cenab-i hak kime kıyamaz ya Rasulullah diye sorar. Efendimiz(sav)’de Allah’u Teâlâ birbirinin arkasından dua eden kullarıma kıyamam, ikisini de affederim!’ diye buyurdu… Duaların da anılmak dileğiyle hayırlı cumalar.


* * * * *


Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur’an-ı Kerim’i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Cuma Mesajları İlgili Sözler, güzel sözler cuma mesajları, özlü sözler cuma mesajları, cuma mesajları sözleri, cuma mesajları komik, sevgiliye cuma mesajları, hadisli cuma mesajları, cuma mesajları mevlana, cuma mesajları kısa, c,

0 yorum:

Yorum Gönder