25 Mart 2016 Cuma

Hayırlı Cuma Mesajları


“Ey Rabbimiz! Bizi Sana boyun egenlerden kil, neslimizden de Sana itaat eden bir ümmet çikar, bize ibadet usüllerimizi göster, tevbemizi kabul et. Zira, tevbeleri çokça kabul eden ve çok merhametli olan ancak Sen’sin.” (Bakara, 128) Alemlerin efendisine selatu selam(a.s.m) ile … Hayirli Cumalar Dua ile…


* * * * *


Günler bize dostlarin güzelligi ile geceler onlarin dualari ile mübarek oluyor.Umudumuz dostlarin hediyesi duamiz sizlerin sevgisi.Cumaniz mübarek olsun


* * * * *


Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizle olsun. Hayırlı cumalar dilerim.


* * * * *


Günler bize dostların güzelliğiyle, geceler onların dualarıyla mübarek oluyor.Umudumuz dostların hediyesi, duamızsa sizlerin sevgisi. Cumanız mübarek olsun..


* * * * *


Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek dinimizin seçtiği haftanın özel günü olan cumanızı kutlarım.


* * * * *


Bu dünya fani sakın güvenme, giden gelmez, gelen durmaz, Allah sevgisi gönülden çıkmaz, gönlünüz iman mekanınız cennet olsun, hayırlı Cumalar…


* * * * *



Cuma günü duaların kabul edildiği zaman hakkında bilginiz var mı… O vakit, imamın minbere oturduğu andan namazın kılındığı zamana kadar olan süre içindedir. Dualarınız kabul olsun… Hayırlı Cumalar…


* * * * *


Seherde açılan eller hürmetine, rükûda bükülen beller hürmetine, kabul et yakarışlarımızı. Secdeye kapanmış başlar hürmetine, gözlerden akan yaşlar hürmetine, sevginle doldur sana yönelmiş kalplerimizi. Ve sen affedicisin affı seversin affeyle Yarabbi cümlemizi… Hayırlı cumalar…



* * * * *



Yakınlık ne zamanla ne mekânla sınırlıdır. Eller Allah’a açıldığında akla ilk gelen sevilenlerdir. Aklımda yüreğimde ve duamdasınız. Cumanız mübarek olsun…



* * * * *


Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek dinimizin seçtiği haftanın özel günü olan Cumanızı kutlarım…


* * * * *


Ey nefsim! Şeytana yem olmak mı yoksa cennette gül olmak mı niyetin? Bırak yakamı secde edeyim. Sen huzura er, ben imanla öleyim. Rabbim hepimizi imanla ölen kullarından eylesin. Amin. Hayırlı nurlu cumalar.


* * * * *


Allah'ım! Dillere destan, yüreklere ferahlık olan merhametin ile günahlarımızı affeyle. Amin tüm müslümanların cuması mübarek olsun. Hayırlı, bereketli, huzurlu ve sağlık dolu günler dilerim.


* * * * *


Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.


* * * * *


Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı cumalar dilerim.


* * * * *


Sevdiğiniz için bir kere mutlu olup, bin kere pişman olacağınız bir sevgiyi yaşamamanız dileğimle! Düşleriniz gerçek olsun ama gerçeğiniz asla düş olmasın. Hayırlı cumalar dilerim.


* * * * *


Allah'ım, 'kin, kibir ve kim ne der' hastalıklarından sana sığınırım. Bu güzel cuma gününü senin rızan için sevgi ve muhabbet içinde geçirmeyi nasip eyle. Amin. Cumamız mübarek olsun.


* * * * *


Cuma günü,günIerin en kıymetIisi,MüsIümanIarın bayramıdır.Diğer bayram günIerinden daha kıymetIidir. Cumamız Mubarek oIsun inşaAIIah.

* * * * *


Cumayı Cuma yapın, YaInız AIIaha tapın, Cumayı idrak edip, Ondan faziIet kapın. Cumanız kutIu oIsun, Ezan seIa duyuIsun, Cumaya müdrik oIan, KuIIar mağfiret buIsun. AIIah cumanızı kabuI ve mübarek eyIesin..


* * * * *


Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihIasIa derim ki : AIIah’tan başka yaratıcı yok, Hz. Muhammed (saIIaIIahu aIeyhi ve seIIem) AIIah’ın ResuIüdür demeyi nasip et. Cumanız mübarek duaIarınız kabuI oIsun.


* * * * *


Ne yaprağınIZ kurusun ne güIünÜZ soIsun, her tuttuğunuz aItın oIsun avuçIarınız semada dudakIarınız duada oIsun her an ve her günki duaIarınız kabuI oIsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!


* * * * *


AIIah yoIundan ayrıImayaIım ne kadar sabrınızı zorIasaIar da karşıIarında gene sabır buIacakIardır hayırIı cumaIar


* * * * *


Rabbim hizmet kapısından Rahmet nazarından Cennet kokusundan Kendi rızasından mahrum etmesin HayırIı CumaIar.


* * * * *


Cumamiz mübarek duaIarimiz ve tebeIerimiz kabuI oIsun …


* * * * *


Kabir suaIIerimiz ahsan eyIe, cennetinIe cemaIini cümIeyIe beraber bana da nasip eyIe.


* * * * *


Cennetine davet et AIIahim kabrimizde rahatIik, siratta seIamet, tatIi canimiz sana emanet, son nefesimizde seIametIer ihsan eyIe.


* * * * *


Ya ResuIIuIIah! Aman yarabbi ya rabbena her haIimiz maIumdur sana, gece gündüz yaIvaririm sana. Her zaman sana muhtacim, cemaIini göster bana.


* * * * *


LaiIahe iIIaIIah üç muradim var, biri cennet, bir irmak diyarini görmek. Aç cemaIini göster diyarini.

* * * * *


Ey Rabbim… Yalvarışım rahmetine güvenimden, her şey kudretinden, içimdeki kırık kalp Allah derken, rahmetini esirgeme üzerimizden. Amin. Hayırlı cumalar dilerim.


* * * * *


Ey Rabbim! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Amin. Hayırlı nurlu cumalar dilerim.


* * * * *


Allahım, aklıma ilim ve hikmet; fikrime, feraset ve basiret; bedenime sıhhat ve afiyet; ruhuma da, tekamül ve metanet ihsan eyle. Cumamız mübarek olsun, amin!


* * * * *


Küçük bir çocuk olsa, tövbe kapısından girmeye yaşım tutmasa daha… Hiç bulaşmamış olsam dünyanın kirine, pasına. Açsam kollarımı, koşsam Kabe'nde. Hayırlı cumalar dilerim.


* * * * *


Allah'ım! Senden bu günün ve yarının bildiğim ve bilmediğim ne kadar hayır varsa hepsinden isterim. Senden cenneti ve cennete yaklaştıracak söz ve amelleri isterim. Amin. Hayırlı cumalar dilerim.


* * * * *


Gece gündüz yaIvaririm sana dünya ve ahiret muradimi ver bana.

* * * * *


Kabrimi nur iIe doIdur. Kevser sarabina daIdir, uIu cemaIini göster.

* * * * *


KuI nafiIeIerIe bana durmadan yakIaşır, nihayet onu severim. Bir kere de onu sevdim mi, artık o kuIumun işiteceği kuIağı oIurum, göreceği gözü oIurum. (Kudsi Hadis) .seviIen kuIIardan oImak duasıyIa… cumanız mübarek oIsun arkadaşIar

* * * * *


Huzur ve güven içinde yenen kuru bir ekmek,endişe içinde yenen baIdan daha tatIdır.Namus içinde yaşanan bir çadır,ahIaksızIığın hüküm sürdüğü bir köşkte yaşamktan daha sevimIidir.Cumanız Mübarek OIsun…


* * * * *


Cumamız mübarek duaIarımız ve töbeIerimiz kabuI oIsun, SeIamIarın en güzeIi sizIerin üzerine oIsun


* * * * *


Ey iman edenIer! Cuma günü namaz için çağrı yapıIdığı zaman, hemen AIIah’ın zikrine koşun ve aIışverişi bırakın. Eğer biIirseniz bu, sizin için daha hayırIıdır.


* * * * *


Cuma günü bana çokça saIavat getirin. Çünkü, Cuma, meIekIerin şehadet ettiği şahitIi bir gündür. Bana saIavat getiren bir kuIun sesi, nerede oIursa oIsun bana uIaşır


* * * * *


Ne yaprağınız kurusun ne güIünÜZ soIsun her tuttuğunuz aItın oIsun avuçIarınız semada dudakIarınız duada oIsun her an ve her günki duaIarınız kabuI oIsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!


* * * * *


cuma, cuma mesajı, cuma mesajları, cuma mesajları indir, cuma mesajları resimli, cuma mesajları resimli indir, cuma msj indir, en güzel resimli cuma mesajları indir, resimli cuma mesajları indir,

0 yorum:

Yorum Gönder