31 Mart 2016 Perşembe

Mübarek Cuma Sözleri - Mübarek  Cuma Mesajları - Mübarek Cuma Günü Sözleri


Rabbimiz! Bize dünyada da güzellik ver, ahirette de güzellik ver. Bizi ateş azabından koru. Bakara Suresi Ayet 201


* * * * *


Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatin en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olmasi temennisiyle. Cumanız Mubarek Olsun.


* * * * *


Allahım!
Sen'den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz.


* * * * *


Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu Mübarek günde dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle Cumanız mübarek olsun.


* * * * *


Rabbim Seni bugün de dua edenlerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennet te gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Mübarek Cuma günü fazilet ve üstünlüğün ümmette ki kokusudur. Müminlerin eza, hasret ve keder dolu cumalarında, varlıkların özü, sevdaların en yücesi olan Sevgili Paygamberimiz

* * * * *


Muhammed'imizi (S.A.V) maneviyatta cumalayanlardan olabilmemiz duasıyla. Hayırlı Nurlu Cumalar. Cumamız mübarek olsun.


* * * * *


Kalbimiz imana, gönlümüz İslam'a, dilimiz Kur'an'a, kulağımız ezana, gözümüz nura, evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Amin. Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Bizler uzun bir seferdeyiz. Buradan kabre, kabirden haşire, haşirden ebed memleketine gitmek üzereyiz. Hayırlı Cumalar. Dua ile...


* * * * *


Cuma gününü kutlamak sünnettir. Sizler de...


* * * * *


Cuma günü günah işlemeden selametle geçerse, diğer günler de selametle geçer.Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizle olsun. Hayırlı cumalar dilerim. Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. Saadetler hepimizin olsun. Ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun. Cumanız mübarek olsun…


* * * * *


Sevaplar içinde Cuma günü ve gecesinde yapılandan daha kıymetlisi, günahlar içinde de Cuma günü ve gecesinde işlenilenden kötüsü yoktur. Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Cumamız mübarek olsun.


* * * * *


Kimi zamanlar vardır en muhabbetli en uhuvvetle ve en güzel, en içten müminin bayramıdır böyle zamanlar. En güzel günün cuma bayramın olsun. Duayla…


* * * * *


Umutsuz kapılar vardır açılmaz, Rabbimin kapısı büyüktür, kapanmaz. Sen umudunu kaybetme Rabbim kulunu bırakmaz. Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Allah'ım Senden Başka El Açacağımız Hiç Bir Makam Yoktur..

Senden Başka Hiç Bir Kapımız Yoktur Allah'ım, El Açtık Huzurunda..

Bizleri Kur'an dan İslam'dan ve İman'dan Ayırma Allah'ım.. Cumanız Mübarek Olsun..


* * * * *


Cuma günleri Müslümanlar için değerli bir gün. Bu günü cuma mesajları ile daha anlamlı hale getirebilirsiniz. İşte SMS’lik, kısa ve anlamlı cuma mesajları.


* * * * *


Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı cumalar dilerim.


* * * * *


Sevdiğiniz için bir kere mutlu olup, bin kere pişman olacağınız bir sevgiyi yaşamamanız dileğimle! Düşleriniz gerçek olsun ama gerçeğiniz asla düş olmasın. Hayırlı cumalar dilerim.


* * * * *


Allah’ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı bereketli cumalar dilerim.


* * * * *


Allah’ım, habibin Muhammed Mustafa’ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et. Amin, cumamız mübarek olsun.


* * * * *


Bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle! İşinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle Ya Rabbim. Amin. Hayırlı Cumalar dilerim.


* * * * *


Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem.’ Diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile hayırlı cumalar dilerim.


* * * * *


Ayakları şişerdi, o öpülesi ayakları. Ama bizim gibi sabahlara kadar gezmekten değil, sabaha kadar ibadet etmekten. Az yerdi, ama bizim gibi rejim yapmak için değil, fakirliği seçtiğinden. Gece gündüz ağlardı, o ağlayınca meleklerin gözleri dolardı ama bizim gibi pembe diziler yüzünden değil, Mevlaya olan aşkından. Ne kadar farklıyız değil mi Allah rasülünden. Mevla bütün amellerimiz ve niyetlerimizle ona benzemeyi nasip etsin. Amin. Hayırlı cumalar.


* * * * *


Dünyada bir olan sende bin olsun, kainatta damla olan sende okyanus olsun. El açıp dua etiğin her şey bugün kabul olsun, amin! Hayırlı Cumalar dilerim.


* * * * *


Bu mübarek cuma günü hürmetine evlerimizi aşsız, kalplerimizi aşksız, dillerimizi duasız bırakma… Evlatlarımızı hayırlı, bedenimizi sağlıklı, işlerimizi başarılı kıl… Fakirlere yadım et, zalimlere fırsat verme Ya Rab! Hayırlı cumalar dilerim.


* * * * *


Bazı müminler cennete hasret yaşar. Bazı müminler de vardır ki cennet onları hasretle bekler. Cennetin hasrete beklediği müminlerden olmak duasıyla, hayırlı cumalar


* * * * *


Allah'ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı bereketli cumalar dilerim.


* * * * *


Allah'ım, habibin Muhammed Mustafa'ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et. Amin, cumamız mübarek olsun.


* * * * *


Sağanak sağanak rahmet yağsın yuvanıza, her gün Resulullah girsin rüyanıza, melekler amin desin dualarınıza! Dualarda buluşmak dileğiyle, hayırlı Cumalar.


* * * * *


Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu cuma gününde dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle cumanız mübarek olsun.


* * * * *


ALLAH'ın aşkıyla yan bugün, Mevlana gibi dön bugün, secdeye varıp huzura erince, şu fakiride an bu gece. Hayırlı cumalar


* * * * *


Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya yöneldiği cuma gününü kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.


* * * * *


Mübarek cuma gününüzü kutlar, herşeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. hayırlı cumalar.


* * * * *


Rabbim! Göğsümü açıp genişlet. İşimi kolaylaştır. Dilimdeki düğümü çöz. Ki söyleyeceklerimi kavrasınlar. Taha Suresi Ayet 25-28


* * * * *


Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizle olsun. Hayırlı
cumalar dilerim


* * * * *


Çıkarsa kalbimde yara yarada dönüştürür bunu bir hayra.Sen sabretmesini bilirsen,yaradan düşürmez dara. Kaldır başını semaya aç ellerini mevlaya.Sen istemesini bilirsen mevlam cevap verir duaya. CUMA GÜNÜNÜZ MÜBAREK DUALARINIZ KABUL OLSUN.


* * * * *


Rabbim sen unutan kullarından etme bizi,dara düşünce hatırlayan kullardan etme bizi yüce rabbim seni her vakit anan kullardan eyle bizi Cumanız Mübarek Olsun


* * * * *


Ne yaprağınız kurusun ne gülünüz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!


* * * * *


Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem. " Diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Birgün dünyaya ait bir derdin olursa Rabbine dönüp benim büyük bir derdim var deme, derdine dönüp benim büyük bir RABBİM var de.. HAYIRLI CUMALAR


* * * * *


Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur"an-ı Kerim"i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap Hayırlı Cumalar


* * * * *


Cumamız mübarek dualarımız ve töbelerimiz kabul olsun. Selamların en güzeli sizlerin üzerine olsun . Allah Cumanızı kabul ve mübarek eylesin…


* * * * *


Onlar, Sırf Rab'lerinin rızasını kazanmak için sabreder, namazı tam gerektiği şekilde kılarlar. Kendilerini ihsan ettiğimiz rızıklardan gerek gizli, gerek açık bir tarzda bağışta bulunur ve kötülüğe iyilikle mukabele ederler. İşte Onlardır dünya diyarının güzel akibetini kazananlar. (RA'D 22) Cumanız Mübarek Olsun! selam ve dua ile...!


* * * * *


Peygamber Efendimiz (s.a.v) buyurdular ki; ''Hatırlayan güzelse, Hatırlanan da güzeldir. Gül bahçesine giren ya gül olur, yada gül kokar.'' Yaradanın affına, Resul'ün şefaatine, Cennetin en güzel köşesine mazhar olabilmeniz dileğiyle, Cumanız Mübarek Olsun...Selam ve Dua ile..!


* * * * *


Bizler uzun bir seferdeyiz. Buradan kabre, kabirden haşire, haşirden ebed memleketine gitmek üzereyiz. Hayırlı Cumalar. Dua ile...


* * * * *


Öyle bir cuma olsun ki; af olunmayan kul, kabul olmayan dua, şifa bulmayan hasta, huzur bulmayan kalp, sızlamayan vicdan,Allah demeyen dil kalmayın. Amin. Hayırlı nurlu Cumalar.


* * * * *


Ey kapıları açan Allah'ım, bize kapıların en hayırlısını aç. Ey halden hale çeviren Allah'ım, halimizi en güzel hale çevir. Yarabbi! Bizleri senden, dilimizi duadan, kalbimizi Kur'an-ı Kerim'den, amellerimizi hayırdan ayırma. Amin. Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Ey Rabbimiz! Bize ihsan ettiğin hidayetten sonra kalplerimizi haktan saptırma, bize kendi katından rahmet ihsan eyle. Amin. Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Yüce Rabbim, omzumuzda onca günah yüküyle, sana açtık ellerimizi. Derinden bir of değil, yürekten bir af diliyoruz. Hayırlı cumalar.


* * * * *


Dünyayı dünya yapan içindeki insanlardır. İnsanı insan yapan içindeki imandır. Rabbim doğru yoldan ayırmasın bizi! Amin. Hayırlı nurlu cumalar.


* * * * *


Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için, mübarek günler vardır beraberce dua etmek için, dualarınızın kabul olması dileğiyle Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için, mübarek günler vardır beraberce dua etmek için, dualarınızın kabul olması dileğiyle Cumamız mübarek olsun.


* * * * *


Allah ölmeden önce tevbeyi, ölüm anında şahadeti, ahirette cennetini, cennetinde cemalini göstermeyi nasip etsin. Amin. Hayırlı Nurlu Cumalar.


* * * * *


Allah'ım, Seni umuyor ve Sana dua ediyorum. Beni hayırlı umutlarıma kavuştur. Omzumuzda onca günah yüküyle, sana açtık ellerimizi! Derinden bir of değil, yürekten bir af diliyoruz. Günahlarımı bağışla. Senin her şeye gücün yeter. Hayırlı Nurlu Cumalar.


* * * * *


İmkanım yoktu deme, kendine doğruyu söyle; üşendim de, tembellik ettim de, yapmak içimden gelmedi de, hiç değilse yattım de. Ne dersen de ama imkanım yoktu deme... Unutma; İman en büyük imkandır. İmanı olanın, imkanı tükenmez. Hayırlı, nurlu cumalar. Cumamız mübarek olsun.


* * * * *


La ilahe ente ya hannanu ya mennanu ya bedias semavati vel erzi ya zel celali vel ikram. Cuma günü hangi vakitte bu dua okunarak duada bulunulursa, batı ile doğu arasında ne istenirse istensin dua kabul olunur İnşallah. Dualarda unutulmamak temennisiyle hayırlı Cumalar dilerim.


* * * * *


Ey benim her şeye gücü yetenim. Ey benim darda kaldığımız da kulunun sıkıntılarını giderenim. Ey benim kudretine hayran olduğum. Rabbim zorumuzu kolay eyle, uzağımızı yakın eyle, rızkımızı helalinden eyle! Amin. Hayırlı nurlu cumalar.


* * * * *


Bismillah, güneş gibidir. Başkalarını aydınlattığı gibi, kendini de gösteriyor. Her nefes ve her dakika ruhlar ona hava ve su gibi muhtaç olduğundan, onun hakikatini herkesin ruhu hisseder. Hayırlı nurlu Cumalar dilerim.


* * * * *


İman ve ibadetin huzuru, ahlakın güzelliği, rızkın helali, dünyanın saadeti, ahiretin Cenneti hepimize nasip olun inşallah. Hayırlı nurlu cumalar.


* * * * *


Hani bir selam beklersiniz ya uzaklardan, kimden olursa olsun, 'unutulmamışım' dersiniz ya; O selam size olsun. Rabbim sizi o kadar çok sevsin ki, ilk sözü: Kulum senden razıyım olsun. Hayırlı cumalar.


* * * * *


Baba rızık kapısıdır, açmasını bilene; anne cennet kapısıdır, girmesini bilene; kardeş gönül aynasıdır, bakmasını bilene; eş, dost, hısım, akraba, konu komşu okyanustur, yüzmesini bilene; evlat deniz suyudur, ne içilir ne de vazgeçilir; torun ceviz içidir, sevmeye doyulmaz. Hayırlı cumalar dilerim.


* * * * *


Ey Rabbim! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Amin. Hayırlı nurlu cumalar dilerim.


* * * * *

mübarek cuma günü mesajlar, cuma günü neden mübarek gündür, mübarek cuma mesajları, mübarek cuma mesajları resimli, mübarek cuma mesajları facebook, mübarek cuma mesajları indir, c,

0 yorum:

Yorum Gönder