22 Şubat 2016 Pazartesi

Aşk sabahlara kadar uyumamak değil aslında.Her sabah uyandığında yaşamaktan önce onun gelmesiydi aklına..


* * * * *


Kısa bir mesaj sevenden, sevilene... Sen benim hayatımın anlamı ve nefesim oldun, bir bakışınla nefes aldığımı yeniden hissettim ve ben seninle yaşamayı sevdim, seni çok seviyorum sen benim hayata yeminimsin biriciğim.. 



* * * * *


Bir rüya gibi çıktın karşıma, her anımda yaşadım seni doya doya, bitmez içimde ki bu aşk sana seviyorum seni yeminliyim sana... 


* * * * *


Ellerimde sevginin sıcaklığı, gözlerimde hep hayalin kalbime vurur sevdası, her gece yıldızlarda bulurum gözlerinin ışıltısını, seviyorum seni hayatımın anlamı. 


* * * * *


Her gece uyumadan önce en son  konuştuğum kişi olmanı seviyorum..


* * * * *


Sen benim türkülerimsin yazılmamış şiirlerim gibi, sen beni şarkılarımsın melodisi duyulmamış gibi, sen benim ilahımsın kalbimin tek sahibi.. 


* * * * *


Azrailim olur sensizlik götürür beni en karanlık diyarlara, nefesim kesiliyor sen olmayınca yanımda daralıyor yüreğim sensizliğin diyarında, bir hayalin var şuan yanımda sarılırım bana ümit veren sıcaklığına.. 


* * * * *


Gözlerim hafif ıslak nemli, seni çok seviyorum ne olur affet beni, bırakma beni vurma sensizliğe, sensiz yaşamak haram olur biterim acıların içinde.. 


* * * * *


Titreyen ellerimin acısıdır sensizlik, gözlerimdeki yaşların tek sebebidir sensizlik, hayata son yemindir sessizlik, bırakma beni ölüm olur sonum sebebimdir sensizlik.. 


* * * * *


Ne anlamı var sanıyorsun sensiz hayatın? Ne kadar boş gelir bana sensiz nefes almamın? Bırakıyorum kendimi acıların içine, sensizlik zulüm olur ağlarım adın nefesimde hece hece.. 


* * * * *


Zaman sen olmayınca geçmiyor,Sen olunca yetmiyor..!



* * * * *


Gidemem sensiz yarınlara, adımlarım kesilir senin olmadığın hayat yolumda, benim için hayat sensin ne olur anla, sensiz yaşamak acı verir bana.. 


* * * * *


Sonbahar yağmuru gibi gözlerim sen gittiğinden beri, gülmez oldu yüzüm ellerimde sensizliğim, şimdi karanlık odanda yalarım tek başıma, haram gelir aldığım her nefes adınla.. 


* * * * *


Benim tek amacım sensin hayatta, amacım oldun nefesim olduğun gibi dünyamda, bırakmam seni bu saatten sonra, AŞIĞIm sana bitmez bendeki bu sevda! 


* * * * *


Gözlerinde buldum hayatımı, cenneti yaşadım seninle hayatımın anlamı, bir mutluluksun sen benim dünyamda, sana köle olurum yaşattığın her anımda... 


* * * * *


Yarınlarımın tek anlamı, bugünlerimin heycanı, gözlerimin ışığı, bedenimin can damarı SENSiN birtanem benim.. 


* * * * *


O ışıl ışıl parlayan gözlerine hastayım, cennet misali alır beni benden unuturum acılarımı, hayali bile yaşatmaya yeter bana hayatı, seviyorum seni cennet gözlüm sensin benim her gecemin sabahı.. 


* * * * *


Çayımda ki şeker gibi, ekmeğimin tuzu gibi, gözlerimin feri gibi, hayatımın anlamısın sen sevgilim, bendeki can gibi cansın içimde sevgilim.. 


* * * * *


Seninle unuturum acıyı kederi, seninle unuturum çektiğim dertleri, sen mutluluksun seviyorum seni, sen benimsin bu can senin sevgili.. 


* * * * *


Her anımda seni düşünürüm, seni düşündükçe yalnızlığımı unuturum, hayalin sırdaş olur bana karanlık odamda ve adına türküler yazarım seviyorum seni aşığım sana... 


* * * * *


Sen benim damarımda kanımsın, canımda can olduğun gibi, sen benim gözlerimde ki renksin gülüm olduğun gibi, sen içimde bir bensin sana aşık olduğum gibi sevgilim seviyorum seni.. 


* * * * *
Seviyorum sana bakarken nefesimin kesilmesini, seviyorum ellerimi tuttuğunda kalbimin titremesini, seviyorum seninle bir hayatı geçirmeyi, seviyorum seninle ölümü bile sevgili.. 


* * * * *


Kralı gelse alamaz içimde ki seni, sen benim kraliçemsin olmuşum huzurunda kölen anla beni, sensizlik olacaksa vur kellemi kılıca bitir ben, ben seni deli gibi seviyorum duysun dünya alem beni... 


* * * * *


Sen hayatıma anlam katan gözlerinle SEV beni, buz tutmuş kalbimi sevginle erit bitir içimde ki buz tutmuş külleri, unutma benim için hayat sensin sevgili, bundan sonra yeminliyim sadece sana çek götür beni seviyorum seni.. 


* * * * *


Filizim oldun adına kurduğum dünyamda, yeşillendin büyüdün içimde sardın kalbimi bir anda, şimdi seninle mutluluk meyvelerini toplarken kendi dünyamda, anladım yaşamanın anlamını SEN olun nefesim bitmesin bu rüya.. 




Dertlerim olsa da güler geçerim sen varsın yanımda, acılar sensiz vursa da bilirim bürgün olacaksın yanımda, ellerim şimdi boş olsa da bıraktığın sıcak sevgin yeter bana sevgilim.. 


* * * * *


Bugünde seni yazdım yarınlarıma, umutlarıma bağladım seni, ufuklara yazdım adını sen oldun hayatımın anlamı, bir umut ile başlayan bu AŞKI cenete çevirdin seviyorum seni aşkısı... 


* * * * *


Helalimsin benim, kalbim sana yeminlidir sevgilim, senden başkası olamaz benim eşim, ben seninle yaşamayı sevdim biriciğim.. 


* * * * *


Güneş kıskandırır parlayan gözlerin, yıldızları kıskandırır mehtabım sensin sevgilim, sabahım, gecelerim sadece sensin, aslında benim için hayat SEN oldun biriciğim.. 


 Üstada sormuşlar..aşkla sevda arasındaki fark nedir ?Üstad cevap vermiş:Aşk hevesin bitene kadar,Sevda nefesin yetene kadar..


* * * * *


Ayışığı gibi girdin yüreğime,Biliyormusun?hiç yabancı değilsin şimdi yüreğimde.Kırk yıllık sevgilim gibi..


* * * * *


Damarımdaki kan oldun akarsın kalbime, bir bakışınla cenneti gördüm o yıldız gözlerinde, şimdi seninle yaşadığımı fark ediyorum, benim hayatımın anlamı SEN oldun bunu çok iyi biliyorum..


* * * * *




 Seni seviyorum derken hiç yalan söylemedim, yalan söylerken hiç seni seviyorum demedim!!! Sert rüzgarlar karanlık geceleri severmiş , aynen benim seni sevdigim gibi.


* * * * 


Yağmur başladı…Gelse de ıslansak dediği biri olmalı insanın…dilek, gözlere uzanan ellerimsin. Sen gözlerimden süzülen yaş, tek düşüncem hasretimsin. Sen yaşadığım ömür, sen her gece rüyama giren biricik sevgilimsin 


* * * * *


Seni ne kadar sevdiğimi bir bilsen sende uzayı gören insanlardan biri olurdun..


* * * * *


Yagmuru sevdigini soyluyorsun yagmur yaginca kaciyorsun gunesi sevdigini soyluyorsun gunes cikinca kaciyorsun korkarim benide sevdigini soyluyorsun


* * * * *


Sen, sen ol kelimelere fazla takılma. Aşk diyarında dil zaten hükmünü yitirir. Aşık dilsiz olur.”


* * * * *


Seni sonsuza dek bekleyebilirim ama sonsuzlugun sonunda sen oldugun sürece..



Gecenin romantik ışığında, yağmurun gizemli yağışında, kalbimin her atışında hep seni düşünüyorum.


Benim için insanlar ikiye ayrılır sevdiklerim ve diğerleri sevdiğim insanlarda ikiye ayrılır çok sevdiklerim ve diğerleri çok sevdiğim insanlarda ikiye ayrılır SEN ve diğerleri


* * * * *


Seni sevdikçe çoğalıyorum, sığmıyorum yar'yüzüne. Coğrafyamsın, ülkemsin, sen benim inatçı doğum lekem, kalbimdeki bensin.


* * * * *


Senin için yazdığım şiirlerin birinde bir mısrada gizlenen bir kelime olsam ve Sen şiiri okurken beni söylediğinde tatlı dudaklarına konan öpücük olsam.


* * * * *


Ne dünden daha az Ne yarından daha çok Seni bugünde, Dün olduğu gibi Yarın olacağı gibi Çoooooooooooooooook seviyorum.


* * * * *


Meleklerin saçları salkım salkım, havada dondurmadan kaleler ve her yerde kuştüyü vadiler. Bulutlara öyle baktım. Ama şimdi yalnıca güneşin önünü kesiyorlar, yağmur ve karla kaplıyorlar her yeri. 


* * * * *


Çok şey var yapabileceğim, bulutlar çıkmasalar yoluma...


* * * * *


Aşk dudaklarda kahkaha değil, gözlerdeki yaştır. Maksat sevgi uğrunda ölmek değil, uğrunda ölecek sevgili bulmaktır...


* * * * *


Ben, bir insanı sevme cesareti gösterdim; sen ise, bir "insan olma" cesaretini bile gösteremedin..


* * * * *


Seni düşünür , seni özlerim , sevgilerin özlemlerin derinliğinde ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla , bir sonbahar serinliğinde... Seni , senden uzakta , sensiz ,seninle yaşıyorum.


* * * * *


En büyük felaketler içinde dahi ümidini kaybetme , unutmaki en yumuşak ilik en sert kemiğin içinden çıkar. Gülmek senin için bir tutku olsun , olurda bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun.


* * * * *


Kaplanla göz göze gelmiş bir ceylan gibi , ürkek bakışlarımda sensizlik , ıskalanmış hayallerimde gençliğim ,eremediğim vuslatlarda ümidin.


* * * * *


Sokakta bir kız gördüm takıldı gözlerim gözlerine, Aşığım zannetti beni kendine, Halbuki ne bilsin, Benziyordu GÖZLERI GÖZLERINE.


* * * * *


Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklerle değil gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir 


* * * * *


Nerede olmak isterdin sorusuna, gözlerimle cevap verdiğim tek yerdi gözlerin...


* * * * *


Bu gece mavi bulutları avucuna, mutluluğu gönlüne, aşkımı usulca kalbine bırakıyorum. Güneş yalnızca senin için doğsun. 


* * * * *


Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki bitanem her gün yağmur yağardı. 


* * * * *


Ayriliklar küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir.Tipki rüzgarin mumu söndürüp yangini güçlendirdigi gibi...


* * * * *


Gül bahçesinde geçsede ömrüm, inan üstüne gül koklamam gülüm , seni koklamak olsada ölüm, ugrunda ölmeye deger gülüm..


* * * * *


Dünyada 2 renk gül olsun,biri kirmizi digeri beyaz,sen beni unutursan kirmizilar solsun,ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun.


* * * * *


Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni 'EBEDiYEN SEVECEGiM'


* * * * *


Bir gün bir rüzgar eserse oralara.Benim sana olan sevgimi fisildarsa kulagina unutma sende bana bir tutam sevgi yolla........


* * * * *


Dünyan öyle bir kararsin ki, seni aydinlatan tek isik gözlerim olsun


* * * * *


Sevmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önce



* * * * *


Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun. 


* * * * *


Beni sev,beni koru,beni özle gülüm...Beni bulduğun her yerde sev; unuttuğun kuytularda.Yüreğinin ateşinde bile sev beni.Çünkü ben sana mecburum.Çünkü sen ,uzak diyarlardan bana bağışlanmış bir çığlıksın...


* * * * *


Bir sevda düşüsün sen bende.Gözlerimde bir ışıksın.En sonunda seni vurdu kader bana.Benide sana...Ak sevdamı kana boyamadan yaşarım ben.Senden gelen ve bende kalan ne varsa,yorgunakşamlarıma ilham verir.Geçmiş günahlarımıza birbirimizin dizinde ağlayalım gülüm.Her düşen gözyaşında yeniden ışıklansın gönlümüz.Gönlümüzü güne çevirelim ,yani umuda ,yani aşka,yani sevgiye ...


* * * * *

aşk, en güzel mesajlar, en güzel sözler, en güzel sözler 2016, en güzel sözler face, en güzel sözler indir, en güzel sözler kısa, en güzel sözler resimli, en güzel sözler sevgiliye,

0 yorum:

Yorum Gönder