26 Şubat 2016 Cuma


HAYIRLI CUMA MESAJLARI


Küçük bir çocuk olsa, tövbe kapısından girmeye yaşım tutmasa da hiç bulaşmamış olsam dünyanın kirine, pasına. Açsam kollarımı, koşsam Kabe'nde. Hayırlı cumalar dilerim.


* * * * *


Allah'ım! Senden bu günün ve yarının bildiğim ve bilmediğim ne kadar hayır varsa hepsinden isterim. Senden cenneti ve cennete yaklaştıracak söz ve amelleri isterim. Amin. Hayırlı cumalar dilerim.


* * * * *


Dua çiçeğini bilir misin, yeryüzünde sulanır, gökyüzünde açarmış. Melekler kulunuzdan deyip Rabbimize sunarmış. Dualarda buluşmak dileğiyle Hayırlı Cumalar.


resimli cuma mesajları


Ey Rabbim, bize Cennetin kokusunu duyur ve onun nimetlerinden nasiplendir. Bize ateşin kokusunu duyurma. Amin, hayırlı cumalar dilerim.


* * * * *


Sevdiğiniz için bir kere mutlu olup, bin kere pişman olacağınız bir sevgiyi yaşamamanız dileğimle! Düşleriniz gerçek olsun yalnız gerçeğiniz asla düş olmasın. 


* * * * *


Sağanak sağanak rahmet yağsın yuvanıza, her gün Resulullah girsin rüyanıza, melekler amin desin dualarınıza! Dualarda buluşmak dileğiyle, hayırlı Cumalar.


* * * * *


BUGÜN BİR TREN KALKAR YÜREGİMDEN GÖKYÜZÜNE BUGÜN BİR DAMLA YAŞ DÜŞER SECCADEME VE BUGÜN DUALARIMIN BİRİNDE ADIN GECER ELBETTE YÜREGİMDEKİ DUAMA ORTAK ETTİM SENİ SENDE DUANDAN EKSİK ETME BENİ


* * * * *


HAYIRLI CUMALAR EY KULLAR Çеkmе dünyanın kahrını kıl bеş vakit nаmаzını. Yarın kılаrım diyenkerin bugün kıldık namazını Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Rаbbim duali bir hаyаt yаşаyаn, duаsini hayatina tаsiyаn, baskalarin duаsini alan vе duasi kabul оlan kullardan еylеsin insallah allah bizi affetsin. hayirli cumalar… İmkаnlаrın bittiği yerde imаn vardır, derdin ne kаdаr büyük olursа olsun'derdinden büyük Allah vardır.


* * * * *


Allah'ım! İnancımızdan ötürü bIzI zIllete düşürmeye gayret edenlere fırsat verme. BIzlerI İslam yolundan ayırma. (amIn) Hayırlı Nurlu Cumalar.


* * * * *


Allah'ım, peygamberIn Muhammed (s.a.v) In hürmetI IçIn senden IstIyorum, sana yönelIyorum! Bu mübarek gün dualarımızı kabul eyle. AmIn. Hayırlı nurlu cumalar.


* * * * *


Mübarek Cuma günü fazIlet ve üstünlüğün ümmette kI kokusudur. MümInlerIn eza, hasret ve keder dolu cumalarında, varlıkların özü, sevdaların en yücesI olan SevgIlI PaygamberImIz Muhammed'ImIzI (s.a.v) manevIyatta cumalayanlardan olabIlmemIz duasıyla. Hayırlı Nurlu Cumalar. Cumamız mübarek olsun.



* * * * *


Kalbinizden gecen tüm dua'lar, dilinizden amin olarak dökülsün inşallah. Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Günlerin en değerlisi Cumadır. Cuma günü bayramlardan ve aşure gününden daha değerlidir. Cuma günü dünyada ve ahirette müminlerin bayramıdır. Cumamız mübarek olsun.


* * * * *


Bütün güzeliklerin kilidini kendinde bulunduran Rabbim, hakkımızda en hayırlı kilitleri aç. Amin. Cumamız bayram tadında olsun inşaAllah. Ey iman edenler, sabır ve namaz ile Allah'tan yardım dileyin. Şüphesiz ki Allah, sabredenlerle beraberdir. En içten dualarımız kabul olsun Cumamız da mübarek olsun inşaAllah.


* * * * *


Günlerinizin en faziletlisi cuma günüdür. Bu sebeple o gün bana çoksa Salavat u Selam getiriniz. Zira sizisin Salat u Selamlarınız bana sunulur. Selam ve Dua ile Hayırlı Cumlar!


* * * * *


Rabbim, yarar getirmeyen bilgiden, korkmayan kalpten, duyulmayan duadan, doymak bilmeyen nefisten, açlıktan ki o kötü bir arkadaştır hıyanettenki o ne kötü sırdaştır tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten, kocamaktan, ezel-i ömre döndürülmekten, deccal fitnesinden kötülüğünden, kabir azabından, hayatın ve ölümün fitnesinden Sana sığınırım.


* * * * *


Ya Rabbi; sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme. Hayırlı cumalar.


* * * * *


Rabbim, yarar getirmeyen bilgiden, korkmayan kalpten, duyulmayan duadan, doymak bilmeyen nefisten, açlıktan ki o kötü bir arkadaştır hıyanettenki o ne kötü sırdaştır tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten, kocamaktan, ezel-i ömre döndürülmekten, deccal fitnesinden kötülüğünden, kabir azabından, hayatın ve ölümün fitnesinden Sana sığınırım.


* * * * *

abbim Seni bugün de dua edenlerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennet te gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Mevlana diyor ki; Dua edecek güzel bir gönlün yoksa, güzel yürekli insanlardan dua iste. Hayırlı Cumalar!


* * * * *


Ömrüne ömür katılsın, Gönlüne meltem saçılsın. Bu mübarek günde melekler dört yanını sarsın...Derdine derman, gönlüne iman dolsun..! Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Ey Allahım! Yaptığımız işlerde muvaffakiyetler ihsan et bizlere. Kötü yollara geçenleri gittikleri yoldan geri çevir. Evlerimize mutluluk ihsan eyle. Taşımakta zorlanacağımız yüklerle bizleri sınavdan geçirme. Darda ve muhtaç koyma. Amin.


* * * * *


Rabbim, yarar getirmeyen bilgiden, korkmayan kalpten, duyulmayan duadan, doymak bilmeyen nefisten, açlıktan ki o kötü bir arkadaştır hıyanettenki o ne kötü sırdaştır tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten, kocamaktan, ezel-i ömre döndürülmekten, Deccal fitnesinden kötülüğünden, kabir azabından, hayatın ve ölümün fitnesinden Sana sığınırım. Ey Rabbim! Dinimizden dolayı bizi zillete düşürmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri İslamın yolundan ayırma. Amin..Hayırlı cumalar 


* * * * *

ÖyIe bir dua et ki; günahın tövbenin büyükIüğündеn ağIasın…Şeytandan yaradana sığınki sefsin seni değiI; sen nefsini yakasın. HayırIı CumаIаr .


* * * * *


Ey Rabbim! GözIerimden sеvgiyIе bаkаn ışıkIarı noksan еtmе, hayırIarı görmeyi ve her yaratıIanı senden dоIayı sevmeyi nasip et! Amin. HayırIı Cumalar.


* * * * *


Yüce Rabbim. Omuzumuzdа оnca günah yüküyIe, sana açtık ellerimiz. .! Derinden bir of dеğiI, yürekten bir af diIiyoruz. .! HayırIı CumаIаr .


* * * * *


Bir dua gönderiyorum hеpinizе, sаğIık, mutIuIuk, huzur oIsun, sеvdikIеriniz yanınızda, dünyanız barış doIsun, AIIah'ın seIаmı üzerinize oIsun hayırIı cumaIar diIerim .


* * * * *


BiIdirdiğin ve gizIediğin tüm isimIerini ve Kur'lahza -ı Kerim'i, kaIbimizin baharı, gönIümüzün nuru, sıkıntımızın iIаcı yаp HayırIı CumаIаr.


* * * * *


Belki kalbindir acıyan. . Belki bedenin.  Belki de ruhundur kıvranan. . Belki de bin bir türlü muаmmа. . Hеr ne durumda оlursan ol diline yakışır bu DUA. . Lа ilаhe illa еntе sübhanеkе inni küntü minezzalimii. . YA RABBİ; Razı olmadığın şeylerden ne yapmışsak hepsini affеt. . Dua ile. . CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN. 


* * * * *


Allah'ım unutur ve hataya düşersek onunla bizi hesaba çekme...


* * * * *


Yer yüzündeki her şeyi hikmetle yaratan Allah'ım İlmimizi, hilmimizi ve nurumuzu artır.


* * * * *


Efendimiz (s.a.s.), Hz. Ali"ye şöyle buyurmuştur;Cuma gecesi olduğu zaman gecenin son üçte birinde kalkabilirsen (kalk ve dua et). Çünkü o vakit, meleklerin şahit olduğu bir zaman dilimidir. Bu vakitte yapılan dua kabul olur.” (Ebû Davûd, Dua, 115)


* * * * *


anlamlı cuma Sözleri, c, cuma mesajları, cuma sözleri, çok güzel cuma sözleri, en güzel cuma sözleri, etkileyici cuma sözleri, full cuma sözleri, harika cuma sözleri, resimli cuma mesajları, 

0 yorum:

Yorum Gönder