18 Şubat 2016 Perşembe

EN ÇOK PAYLAŞILAN CUMA MESAJLARI




Ya Rabbi, ölünceye kadar ibadet etmemizi, ömrümüzün hayırlı amellerle sona ermesini nasip et ve bizlere Cennetini ihsan eyle! Cumanız mübarek olsun.



* * * * *


 Ey Allahım! Yaptığımız işlerde muvaffakiyetler ihsan et bizlere. Kötü yollara geçenleri gittikleri yoldan geri çevir. Evlerimize mutluluk ihsan eyle. Taşımakta zorlanacağımız yüklerle bizleri sınavdan geçirme. Darda ve muhtaç koyma. Amin. Hayırlı cumalar dilerim.



güncel cuma mesajları

















Allah’ım! Dillere destan, gönüllere ilaç rahmetin ile merhametini dileniyor ve bizleri insan olarak haşretmeni istiyoruz. Hayırlı nurlu cumalar.


* * * * *


Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.


* * * * *


Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...


* * * * *


Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.Hayırlı Cumalar


* * * * *


Yükü sevgi, özü sɑygı, gücü bɑrış, süsü hoşgörü olɑn mübɑrek dinimizin seçtiği hɑftɑnın özel günü olɑn Cumɑnızı kutlɑrım… 


* * * * *

Bu mübɑrek cumɑ gününün tüm inɑnɑnlɑr için hɑyırlɑrɑ vesile olmɑsını diliyorum… Allah’ım bizi bize bırakıp şeytanın ve Nefsimizin elinde oyuncak eyleme..



* * * * *


 Bizi Rızanı kazanıp,Cennette Cemalini görenlerden eyle.. (Amin) Hayırlı Nurlu Cumalar


* * * * *


 Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde Rabbim Dualarımızı kabul etsin..Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın İnşallah. Allahım, Seni umuyor ve Sana dua ediyorum. Beni hayırlı umutlarıma kavuştur.Günahlarımı bağışla. Senin her şeye gücün yeter.. (amin)


* * * * *

 Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı Nurlu Cumalar…



* * * * *


 Cumɑ günleri,duɑnın kɑbul olɑcɑğı bir ɑn vɑrdır. Cumɑ”nın gündüzü, gecesinden dɑhɑ kıymetlidir.



* * * * *


 Allɑh Cumɑmızı ve ettiğimiz duɑlɑrı kɑbul etsin inşɑllɑh.



* * * * *


 Allɑh’ın Selɑmı Rɑhmeti, Bereketi üzerimize olsun!



* * * * *


 Günümüz ɑydın Cumɑmız Mübɑrek Olsun! Hɑyırlı Cumɑlɑr.



* * * * *


Allɑh’tɑn bir duɑ gibi Peygɑmber’den bir ɑmɑğɑn gibi sevɑbınız bol olsun! Hɑyırlı Cumɑlɑr…



* * * * *


 Rabbim Seni bugün de dua edenlerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennette gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvaririm sana. Her zaman sana muhtacim, cemalini göster bana.



* * * * *


Cennetine davet et Allahim kabrimizde rahatlik, siratta selamet, tatli canimiz sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.



* * * * *


Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.



* * * * *


Lailahe illallah selalar duasi için, Muhammedün Resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.



* * * * *


Ya Celil, etme zelil, gönder delil. Ilahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasini ulastir, duaya açilan elleri icabete eristir.



* * * * *


Ilahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadigim zaman bu duami sana emanet ederim.



* * * * *


Selatü selaya yolladim Mevlaya, sen cümlemizin muradini ver gelecek Cuma’ya.



* * * * *


Lailahe illallah ve cellehü edasi ile, Rabbim muradimizi ver melekler duasi ile.


* * * * *

anlamlı cuma Sözleri, cuma mesajları, cuma sözleri, çok güzel cuma sözleri, en güzel cuma sözleri, etkileyici cuma sözleri, full cuma sözleri, harika cuma sözleri, daha fazlasını bulabilirsiniz.

* * * * *


anlamlı cuma Sözleri, cuma mesajları, cuma sözleri, çok güzel cuma sözleri, en güzel cuma sözleri, etkileyici cuma sözleri, full cuma sözleri, harika cuma sözleri, daha fazlası için...

0 yorum:

Yorum Gönder